Vegán Könyvek, Kiadványok

A kiadványok megvásárolhatók személyesen a Nyugati téri Napfényes Cukrászdában vagy a Napfényes Élet Alapítvány webáruházában.

VEGÁN KONYHA – HAGYOMÁNYOS ÍZEK ÚJ ALAPOKON

Saláták • Szendvicskrémek, pástétomok Levesek • Főételek • Főzelékek, feltétek • Tésztafélék • Édességek, sütemények

Célunk e füzettel segíteni mindazoknak, akik étrendjüket a természetes életmód elveinek megfelelően szeretnék kialakítani. Igyekeztünk a gyűjteménybe kipróbált, jól bevált recepteket összegyűjteni, melyek a különböző ételféleségek széles skáláját fedik le. Ezekből válogatva a mindennapi étkezésünkhöz, valamint különleges alkalmakra egyaránt készíthetünk változatos, egészséges és ízletes ételeket.

A gyűjteményben található receptek tiszta növényi alapanyagokat tartalmaznak, vagyis gabona- és zöldségféléket, olajos magvakat, növényi olajat, aszalt gyümölcsöket, fűszereket stb. Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (húst, tojást, tejterméket).

Azok is számos ínycsiklandozó étel receptjét találhatják meg e kiadványban, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, és a hagyományos konyha ízvilágáról sem szeretnének lemondani. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recepteket, melyek segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet saját maga és családja, vagy éppen vendégei számára a különleges alkalmakra és a mindennapokra egyaránt!

70 recept, színes fotókkal • spirálkötés

VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS RECEPTKÖNYVEK

Gabonaételek

Kiadványunkban levesek, főételek, feltétek, édességek és pástétomok leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatosan és ízletesen tálaljuk a Nap ajándékait.

Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 84 tisztán növényi alapanyag felhasználásával készült ízletes étel receptjét adjuk közre, amelyben a főszerep a gabonáké…

A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, az előző két számhoz képest azonban kevésbé voltunk szigorúak. Tekintettel azokra, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, ezúttal olyan recepteket is beválogattunk a füzetbe, melyek durumlisztet, nádcukrot, lekvárt vagy búzahúst tartalmaznak.

Sütemények

Kiadványunkban torták, piskóták, kelt- és leveles tészták, kevert és gyúrt, valamint sós sütemények leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatos és ízletes édességek kerüljenek az asztalunkra.

Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 85 tisztán növényi alapanyagok felhasználásával készült, ízletes finomság receptjét adjuk közre mindenki örömé­re és egészségére.

A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, az előző két számhoz képest azonban kevésbé voltunk szigorúak. Tekintettel azokra, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, ezúttal olyan recepteket is beválogattunk a füzetbe, melyek durumlisztet, nádcukrot, lekvárt vagy búzahúst tartalmaznak.

Az egészség felé...

Váradi Tibor előadás sorozatának a törekvése, hogy bemutasson néhány lehetőséget, amely segít a nézőnek, hogy visszaállítsa és megtartsa szervezetében az egyensúlyt. Komplex, átfogó képet kapjon a természetes életmódról, minden területet érintve: táplálkozás, légzés, mozgás, testápolás, stb.

A DVD tartalmából:

A táplálkozás alapjai  •  A tíz alapszabály  •  A növényi étrend előnyei  •  A sav-bázis egyensúly szerepe az egészség megőrzésében  •  A vegetáriánus étrend előnyei •  Tej: élet, erő, egészség?  •  Vitaminok és nyomelemek jelentősége és természetes forrásai  •  Ehetem-e? – adalékanyagok hatásai  •  Mindennapi szenvedélyeink (dohányzás, alkoholfogyasztás stb.)  •  Tisztítókúrák (méregtelenítési lehetőségek)  •  Böjt: a kés nélküli műtét

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ALAPJAI FÜZETEK

Az egészséges életmód alapjai 1.

Ez a füzet a természetes étrend kialakításában nyújt hasznos segítséget, és vizsgálja a különféle táplálékok hatásait. Ezek megértését táblázatok könnyítik meg. Utat mutat az Egész-séges élet, a tisztulás felé; segít az életmódváltásban. Kívánjuk minden olvasónak, hogy találja meg újra elveszett Egészségét, a harmóniát élete minden területén.

  • A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás tizenkét aranyszabálya
  • A nyers növényi étrend előnyei
  • Hús-huss
  • Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
  • Az ember növényevő?!
  • Tej: élet, erő, egészség?
  • Cukor: édes méreg
  • A finomított cukor fogyasztásának következményei
  • Vitaminok és nyomelemek
  • Egészséges táplálkozás és lelki egyensúly
  • Egészséges táplálkozás a sav-bázis egyensúly alapján
  • Tisztítókúrák
  • Gyógyító böjt

Az egészséges életmód alapjai 2.

Kiadványunk második kötetében az élvezeti szerekről, a  vitaminokról és nyomelemekről, az élelmiszeradalékok hatásáról,  a szervezet vízhiányos állapotáról valamint  még sok más, a táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatos témában találunk hasznos információkat.

  • A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás tizenkét aranyszabálya
  • A nyers növényi étrend előnyei
  • A sav-bázis egyensúly szerepe az egészség megőrzésében
  • Az „élvezet” vezet? (dohányzás, alkohol, kávé, tea, csoki, kakaó, kóla)
  • Tehetünk valamit stressz esetén?
  • Éltető víz
  • Ortomolekuláris medicina
  • Vitaminok és nyomelemek
  • Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
  • Ehetem-E?

Az egészséges életmód alapjai 3.

A sorozatunk harmadik kötetében a légzésről, a természetes fogamzásgátlásról, az öregedésről, a gyógyszerekről valamint  még sok más, a táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatos témában találunk hasznos információkat.

  • A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás 12 aranyszabálya
  • A nyers növényi étrend előnyei
  • A nagy fehérjemítosz
  • A légzés hatalma
  • Vitaminok és nyomelemek
  • A Billings-módszer
  • Áttérés a természetes táplálékokra, életmódra
  • Az öregedés: betegség vagy természetes folyamat
  • Gyógy-szer a gyógyszer?

NÉPBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ÉS SZELÍD GYÓGYMÓDJAI KÖNYVSOROZAT

A nyugati társadalmakban a civilizációs életmód révén számtalan olyan betegség jelent meg, melyek terjedésének egyelőre az egyébként hatalmas tempóban fejlődő orvostudomány sem tud gátat szabni. Ezen betegségek nagy része a természeti népeknél ugyanakkor szinte ismeretlen. A legfőbb gond az, hogy elvesztettük az összhangot a természettel, embertársainkkal és önmagunkkal. A kötet célja, hogy az ember- és természetközpontú holisztikus gyógyászat fényében teljeskörű gyakorlati tanácsokat adjon a következő betegségek megelőzésében és gyógyításában. A könyv érdekessége, hogy minden egyes problématerület kapcsán kitér a lelki-pszichoszomatikus összefüggésekre is, megkönnyítve ezáltal a gyógyulás útján való elindulást, és annak tudatos végigjárását.

Váradi Tibor: Népbetegségek 1. rész

  • Fejfájás
  • Mindergiák
  • Csontritkulás
  • Látásromlás
  • Gerincpanaszok
  • Rák
  • Az immunrendszer természetes módszerekkel történő erősítése

Váradi Tibor: Népbetegségek 2. rész

  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Magas vérnyomás
  • Emésztőrendszeri betegségek
  • Mozgásszervi betegségek
  • Májbetegségek
  • Frontérzékenység
  • A fájdalomcsillapítás természetes módszerei

Váradi Tibor: Népbetegségek 3. rész

  • Bőrbetegségek
  • Vesebetegségek
  • A tüdő betegségei
  • Pszichoszomatikus betegségek
  • Candida betegségek
  • Depresszió
  • Stresszoldás

A kiadványok megvásárolhatók a Napfényes Élet Alapítvány webáruházában:
webaruhaz.napfenyes.hu

Kapcsolat

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt megteheted! 

 

12 + 3 =