A karobcsokival töltött babka a húsvéti kínálat fénypontja, aki megkóstolja, már nyúl is a következő szeletért.
A babka az a finomság, amelyik nagy gyorsan el tud tűnni az ünnepi asztalról. Ha egy pillanatra elfordulunk, visszanézve már csak a morzsákat látjuk. Érdemes felkészülni, és jól betárazni belőle.
Karobos babka összetevők: fehér tönköly királybúzaliszt,
élesztő, nádcukor, karobpor, agave szirup, növényi margarin, kukorica-italpor, szűrt víz, Himalája só,
* a vastagon szedett összetevők allergének
Átlagos tápanyag összetétel 100 g termékben
| Tápérték | /100 g |
| Energia | 1487,9 kJ/ 355,4 kcal |
| Zsír | 17,0 g |
| -amelyből telitett zsírsav | 12,7 g |
| Szénhidrát | 46,2 g |
| -amelyből cukor | 28,4 g |
| Fehérje | 4,3 g |
| Só | 0,2 g |
