Francia krémes

Az igazi krémes lapja vékony és roppanós, krémje könnyű és elegáns. Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyvében François Pierre de La Varenne, Chalon-sur-Saône kormányzójának szakácsa, amit aztán Marie-Antoine Careme, Talleyrand herceg konyhamestere tökéletesített a XIX. század elején. Ő volt a szakácsok királya, a királyok szakácsa.

Kategória:

Francia krémes összetevői:

tönkölybúza fehérliszt, növényi margarin, víz, tönkölybúza teljes kiőrlésű liszt, búzasikér, fondan, kukoricakeményítő, nádcukor, kukoricaitalpor, kristályvanillin, Bourbon vanília, Himalája só, almaecet,növényi tejszín, kurkuma

Tápérték/100 g Energia: 802,36kJ/191,64kcal

Tápérték /100 g Nutrition Facts
Energia 802,36kJ/191,64kcal Calories
Zsír 11,43 g Total Fat
-amelyből telitett zsírsav 6,87 g Saturated Fat
Szénhidrát 20,42 g Carbohydrate
-amelyből cukor 8,80 g Sugar
Fehérje 1,37 g Protein
Só 0,37 g Salt

További információk

Tömeg 200 g
Minden mentes

laktózmentes, tejmentes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Francia krémes” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük