Francia krémes

Az igazi krémes lapja vékony és roppanós, krémje könnyű és elegáns. Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyvében François Pierre de La Varenne, Chalon-sur-Saône kormányzójának szakácsa, amit aztán Marie-Antoine Careme, Talleyrand herceg konyhamestere tökéletesített a XIX. század elején. Ő volt a szakácsok királya, a királyok szakácsa.

Kategória:

Francia krémes összetevői:

fehér tönköly királybúzaliszt, teljes őrlésű tönköly királybúza liszt, nádcukor, növényi margarin, Schlagfix növényi tejszín, búzasikér, kukoricakeményítő, kukoricaitalpor, fondan, almaecet, kristályvanillin, kurkuma, Himalája só, szűrt víz

* a vastagon szedett összetevők allergének

Átlagos tápanyag összetétel 100 g termékben

Tápérték /100 g
Energia 949,5 kJ / 226,8 kcal
Zsír 11,5 g
-amelyből telitett zsírsav 6,9 g
Szénhidrát 29,2 g
-amelyből cukor 17,9 g
Fehérje 1,4 g
0,3 g

További információk

Tömeg 200 g
Minden mentes

laktózmentes, tejmentes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Francia krémes” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.