Francia krémes

Az igazi krémes lapja vékony és roppanós, krémje könnyű és elegáns. Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyvében François Pierre de La Varenne, Chalon-sur-Saône kormányzójának szakácsa, amit aztán Marie-Antoine Careme, Talleyrand herceg konyhamestere tökéletesített a XIX. század elején. Ő volt a szakácsok királya, a királyok szakácsa.

Leírás

Francia krémes összetevői:

fehér tönköly királybúzaliszt, teljes őrlésű tönköly királybúza liszt, nádcukor, növényi margarin, Schlagfix növényi tejszín, búzasikér, kukoricakeményítő, kukoricaitalpor, fondan, almaecet, kristályvanillin, kurkuma, Himalája só, szűrt víz

* a vastagon szedett összetevők allergének

Átlagos tápanyag összetétel 100 g termékben

Tápérték/100 g
Energia949,5 kJ / 226,8 kcal
Zsír11,5 g
-amelyből telitett zsírsav6,9 g
Szénhidrát29,2 g
-amelyből cukor17,9 g
Fehérje1,4 g
0,3 g

További információk

Tömeg200 g
Minden mentes

laktózmentes, tejmentes

Értékelések

  1. IldiH

    Szinte olyan, mint az igazi. Isteni finom volt, allergiamentes korom óta nem ettem ilyet.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is finom...

KAPCSOLAT

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt megteheted!
Kapcsolati űrlap

Hírlevél feliratkozás

Értesülhetsz a heti menüről, napi ajánlatainkról, akcióinkról, új termékeinkről.
© 2010-2025 Minden jog fenntartva.
© Napfényes Cukrászda - vegán, mentes cukrászda, egészséges sütik, vegán tortarendelés, vegán catering, gluténmentes tortarendelés.