Gluténmentes dió torta összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kukoricakeményítő, fehér rizsliszt, dextróz, borsófehérje, Himaláya só, utifűmaghéj, stabilizátorok: guargumi, hidroxi propil metilcellulóz), dió, nádcukor, növényi margarin, víz, BIO citromlé, foszfátmentes sütőpor, fondan, kukoricaitalpor, kukoricakeményítő, kristályvanilin, napraforgó étolaj, 100 %-os narancslé, rizsital (jázminrizs, víz), karobpor, napraforgó lecitin, pálmazsír, Himalája só
* a vastagon szedett összetevők allergének
| Átlagos tápanyag összetétel 100 g termékben | ||||
| Tápérték | /100 g | |||
| Energia | 1258,9 kJ / 300,7 kcal | |||
| Zsír | 15,8 g | |||
| -amelyből telitett zsírsav | 4 g | |||
| Szénhidrát | 38,1 g | |||
| -amelyből cukor | 24,7 g | |||
| Fehérje | 2 g | |||
| Só | 0,4 g | |||

Értékelések
Még nincsenek értékelések.