Úgy készítjük, hogy omlós tésztalapok közé baracklekvárt és darált diót töltünk, a tetejét karobcsokoládé réteggel vonjuk be.
Összetevők: fehér tönköly-királybúzaliszt, teljes őrlésű tönköly-királybúza liszt, dió, sárgabarack, nádcukor, növényi margarin, szójajoghurt, szódabikarbóna, élesztő, kukorica-italpor, karobpor, pálmazsír, napraforgó lecitin, Himalája só, szűrt víz
* a vastagon szedett összetevők allergének
| Átlagos tápanyag összetétel 100 g termékben | ||
| Tápérték | /100 g | |
| Energia | 1501,8 kJ / 358,7 kcal | |
| Zsír | 16,8 g | |
| -amelyből telitett zsírsav | 3,8 g | |
| Szénhidrát | 47,7 g | |
| -amelyből cukor | 34,4 g | |
| Fehérje | 4,9 g | |
| Só | 0,03 g | |

Értékelések
Még nincsenek értékelések.